Thursday, March 14, 2013

Tanker bag EDITION...

En af grundtankerne bag bloggens marked EDITION er den kommercielle. Der skal være et salg...!

Det salg håber jeg de deltagende vil bruge på at udvikle deres forretning ved at få lavet en webshop, afprøve nye materialer, teknikker og metoder, få taget gode produktbilleder eller andet der kan fremme deres salg yderligere. Derfor har det også været vigtig for mig at tænke markedet lidt længere end blot de 2 dage i marts. EDITION skal ikke "bare" være et marked, men en oplevelse for både deltager og publikum.

Her er et uddrag fra EDITIONs pressemeddelse:

EDITION vil skabe rammerne om noget nyt i Aarhus. Med et kommercielt sigte vil EDITION både være interessant for publikum og markedets deltagere. ”Markedet EDITION handler om at give Aarhus et sted, hvor dygtige og nystartede kunstnere, designere, grafikere og illustratorer kan mødes direkte med kunderne og i dette møde skabe en oplevelse, der går begge veje”, fortæller Anja Vind, blogger og idé-dame bag EDITION. ”Publikum får en unik historie og oplevelse med de nyindkøbte værker samtidig med, at den udøvende deltager får direkte feedback, netværk og omsætning fra salget til at forsætte og udvikle sin forretning. EDITION handler om at gøre det, vi hver især er bedst til og sammen skabe noget stort – uanset om man blot kommer for at kigge, køber lækre sager til boligen eller står bag standen og håber på et godt salg”.

Jeg har indgået forskellige samarbejder der gerne skulle deltage i den lidt lænere oplevelse for deltagerne... Her er 2 eksempler -flere kommer til...


1+1 Textil har jeg efterhånden nævnt mange gange, men det gør ikke deres indvolvering i EDITION mindre betydningsfuld. Helene Vonsild, indehaver af butikken, har en baggrund som stylist og derfor var det oplagt at få hende til at style et EDITION vindue i butikken. Det vindue kan ses fra starten af næste uge og ugen ud... Forskellige EDITION deltagere er blevet bedt om at aflevere et produkt der signalere FORÅR i butikken -kom forbi Grønnegade i Aarhus og se udstillingen. Er sikker på den bliver fantastisk!

Desuden vil Helene Vonsild kigge efter nye talenter der skal have mulighed for at sælge i butikken efterfølgende.


 

 
Designer, konceptudvikler & indretningsekspert Birgit Tarp, indehaver af designbureauet Design Circus har også meldt os sin ankomst. Hun kigger forbi EDITION med sit faglige "trendspotterblik" for at gå på opdagelse i og få en snak med EDITION's upcoming kunstnere, grafikere, illustratorer – ja, alle de passionerede kreative deltagende talenter. Dette er endnu en af mulighederne vi gerne vil give deltagerne for at synliggøre sig, og opbygge nye relationer til også den kommercielle verden .

No comments:

Post a Comment