Friday, March 15, 2013

A first for me...

Arbejdet med bloggen og bloggens marked EDITION byder på en hel del debutter fo mig... Nogle er sjove, nogle krævende, andre er rene udfordringer og langt de fleste er fantastiske.

En oplevelse der var alle delene var mit besøg hos fotograf Anna Overholdt i onsdags i hendes smukke hjem tæt på det fineste gods uden for Aarhus. Anna er sponsor/fotograf for EDITION og i den forbindelse skulle der skydes en lille spot video/reklame video for markedet. Se den nedenfor.

Anna Overholdt er selvstændig fotograf og gør sig især i Food og Living. Som noget nyt er video spots også i hendes portfolio.

Jeg er på INGEN måde glad for at være foran kameraet, er jo bedst til at formidle andres arbejde, men denne opgave var ikke til at komme uden om. Og sådan helt ærligt -ja så gjorde det faktisk ikke ondt:-)

//Working with this blog and the markedet EDITION is giving me a lot of experiences I have never had before. Some are fun, some are demanding and most of then are fantastic.

An experinece which was all of them, was my visit at photographer Anna Overholdt on wednesday. Anna is sponsor and photographer for EDITION and in that connection we made a small video about the project. See it below... 


Tryk for billedet for at gå til videoen... //Click on the above picture to see the video!


 
Mig... Billede taget af Annaoverholdt.dk


 
Fra min position foran kameraet. Anna instagrammer mig mens hendes mand Michael holder styr på video kameraet. Taget med min Iphone...
 
 
 
 
Behind the scenes -fra min Iphone
 

 
Detalje billeder -behind the scenes fra min Iphone...
 

No comments:

Post a Comment