Sunday, April 22, 2012

Photo...

Okay, nu skal det være! Jeg skal blive gode venner med fotokunsten... "Det skal nok komme" sagde en ældre Hr. Galleri ejer roligt og selvsikkert til mig for noget tid siden da jeg beklagede mig over min manglende interesse for denne del af kunsten. Og ja, han fik ret, det er så småt på vej. I Stockholm besøgte jeg det stilrene og anerkendte Fotografiska Museet -og det ene lækre, fantastiske og helt igennem facinerende og bevægende fotografiske værk hang side om side med det næste...

//Okay, now i want to be best friends with photographic art... "It will get there" said an older Mr. Gallery owner to me a while ago and now, after i have visited Fotografiska Museum in Stockholm where amazing photos are hanging side by side by side by side, i am getting there i think...


Affisch Corbijn 98 

Affisch Corbijn 94


Anton Corbijn er en utrolig dygtig fotograf og med udstillingen Inward and Onwards på Fotografiska i Stockholm har han fået mig skubbet tættere på fotografiets skønhed. Plakaten af Damien Hirst bor nu hos mig -stadig pakket fint ind, for skal lige have fundet ud af hvilken væg der skal være foto væggen...
Holga #4 fra nordicdesigncollective.se
Grön dörr også hos nordicdesigncollective.se

No comments:

Post a Comment