Friday, April 6, 2012

Wonderful Stockholm...

I sidste uge besøgte jeg endelig Stockholm. Og hvilken fantastisk by! Jeg har rejst verden rundt mange gange, været i fjerne egne, vanvittige storbyer og små flækker i Kina og Indien, men aldrig før besøgt denne smukke, kulturelle og helt igennem afslappede by der er så tæt på os. Min nye yndlings by? Måske... Selvfølgelig var mit program fyldt med kunst, kultur og alt det lækre design byen kan byde på -og nye indkøb til mine vægge...

//Last week i finally visited Stockholm. And what an amazing city! I have travelled the world several times, seen crazy cities, been in the middle of nowhere in China, India ect, but never before found my self in this beautiful, cultural and totally relaxed and laid-back city so close to my home in Denmark. My new favorite city? Could be... Of course my schedule was packed with art, cultural sights and all the wonderful design the city has to offer -and, surprice, new items for my walls...En smuk svensk tradition med farverige påske ris (grene med pålimet farvede fjer...). God påske til jer alle!
Moderna Museet bød både på udstilling af ung kunst lavet af børn og kendte værker. Jeg har en svaghed for neonlys (se tidligere post) -det kan ses på mine fotos...Sådan burde de danske postkasser også se ud! Smukke postkasser i den ligeså smukke gamle bydelen Gamla Stan.

No comments:

Post a Comment