Tuesday, April 10, 2012

Robots...

I min søgen efter skønne ting til dine, mine og vores vægge er jeg gang på gang faldet over plakater, illustrationer og andre prints med robotter som motiv. Egentlig meget cool...

//When searching for nice things for your, mine and our walls i keep seing posters, illustrations and other prints with robots as motive. Pretty cool...


Robots 1

imagekind.com


Mission

imagekind.com


TESIL ROBOT

Ham her skulle jeg selvfølgelig også have med hjem fra Stockholm. Selvom han ikke har plads på min væg er allerede kommet i brug, og beundret, under min Madklubs påske brunch den anden dag. The-si som robot med lange arme hos sjove Lagerhaus. Desværre sender de ikke til DK, men derfor kan man jo beundre deres sjove påfund, eller handle når vejen går forbi Stockholm...


Robot N°1-tirage seul

Robot fra franske laffichemoderne.com

No comments:

Post a Comment